Anafartalar Ortaokulu

Saraçoğlu Mahallesi Anafartalar Caddesi No 1, Yeniyol / Artuklu
Vizyon
Evrensel Eğitim ve Öğretim ilkeleri doğrultusunda hareket eden, öğrenen organizasyon kimliğiyle değişimin ve iyileştirmenin öncüsü olan bireyler yetiştiren, toplam kalite yönetimini bütün alanlarda yaygın ve etkin kullanan, değişen Dünyada ilerleyen, çevresinde ve bölgesinde Eğitim, Bilim ve Kültür Merkezi olan, bölgesinde lider, diğer organizasyonlara model okul olmak.
Misyon
Dünyadaki değişimlere duyarlı, paydaş memnuniyetini esas alan, tüm çalışanlarını ana amaçlara doğru seferber eden, sorumlu yurttaşlık için kalıcı değerler ve davranış biçimleri edinmiş, Türk Milli Eğitimi´nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; öğrencilerin potansiyellerini özgürleştirerek, öz güvene sahip, demokratik değerlere bağlı, çevreye duyarlı, bilimsel düşünen, öğrenmeyi öğrenen, evrensel niteliklere sahip bireyler yetiştirmek...
Öğretim Şekli :Normal öğretim
Başlama:08.20 Bitiş :15.00