Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı temalı resim sergisine okulumuz öğrencileri katılım sağladılar. Katılım sağlayan öğrenci ve emeği geçen Öğretmenlerimize teşekkür eder,  Nice coşku dolu bayramlar dinleriz.

Nis

Türkiye Büyük Milet Meclisimizin açılışının 103. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, düzenlenen törenle kutlandı.

Nis

7. Sınıflarımıza velilerin katılım ile eğitim öğretim süreç değerlendirmesi yapılarak gelecek sene öğrencilerimizin  katılacakları LGS sınavı hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Mrt

Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği LGS deneme sınavını 8. Sınıf öğrencilerimize uygulandı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Ayın Kitap kurtlarımıza  karne heyecanı eşliğinde ödülleri verildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, iyi okumalar dileriz.

Ock

Okulumuzda bütün kademelere deneme sınavı uygulandı. Sınava katılan bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

Okulumuzda  düzenlenen "Ezanı Güzel Okuma" ve"Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" kategorilerinde yarışan öğrencilerimizi tebrik ederiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Matematik seferberliği kapsamında okulumuzda mangala turnuvası yapıldı, 1. Olan öğrencimiz Yunus Yaprak ödüllendirildi.

Ara

Kitap okumayı teşvik etmek için okulumuzda başlattığımız kitap okuma faaliyeti kapsamında Aralık ayı kitap kurdu öğrencilerimize ödül töreni düzenlendi.. "okumak özgürlüğe uçmaktır." Herkese iyi okumalar..

Ara

Artuklu Rehberlik ve Araştırma Merkezi psikolojik danışmanı  tarafından okulumuz 8. sınıf öğrencilerine 'Verimli Ders Çalışma' konulu seminer verildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Okullar arası bilek güreşi müsabakasında

3 öğrencimiz derece yapmıştır.

70 kg.M.Bekir Fidan il 1.si

55 kg.Yusuf Elçiboğa il 2.si

70 kg.Ahmet Hüseyin il 2.si

Olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Kasım ayı LGS Genel Deneme Sınavımızı gerçekleştirdik. Denemeye katılan bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

Kas

14-18 Kasım ara tatilinde okulumuzun eskimiş dökülmüş duvarını onarım çalışmaları sonrasında boyandı. Yeni perdeler takıldı. Eğitim öğretime daha iyi, temiz bir ortamda devam edeceğiz..

Kas

Okulumuzun, eskimiş, dökülmüş, kırılmış hali