Kas

OKULUMUZDA ARA TATİLİN İLK GÜNÜ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI. SAYIN MİLLİ EĞİTİM BAKANIMIZ ZİYA SELÇUĞUN KONUŞMASI EBA ÜZERİNDEN DİNLENİLDİ. HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

OKULUMUZ REHBERLİK SERVİSİ ÖNCÜLÜĞÜNDE FİLM OKUMALARINA BAŞLADIK. İLK FİLMİMİZ KÜÇÜK PRENS. ÖĞRENCİLERİMİZ İLE FİLM SONUNDA FİLM İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDUK. ÖĞRENCİLERİN DİKKAT VE YORUMLAMA GÜCÜNÜ OLUMLU YÖNDE ETKİLEYEN FİLM OKUMALARIMIZ HER AY DEVAM EDECEK. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

DRAMA KURSUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZLE YAPTIĞIMIZ ETKİNLİKLERDEN KARELER. DRAMA ETKİNLİKLERİ İLE ÖĞRENCİLERİMİZİN MOTİVASYONU ARTMAKTADIR. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ

Kas

5-A sınıfı öğrencileri ile engilizce dersinde "games and hobbies" ünitesi kapsamında origami ve tic tac toe etkinliği gerçekleştirilmiştir. Ezgi Karahan hocamıza teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz rehberlik servisi tarafından 5.sınıf öğrencilerimize Snellen göz tarama testi yapıldı. Test sonucunda öğrencilerimiz için sınıfta gerekli tedbirler alındı ve velilere bilgi verildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı.

Ekm

21.10.2019 tarihinde okulumuzda genel deneme sınavı yapılmıştır. Sonuçlar daha sonra velilerimizle paylaşılacaktır.

Ekm

Okul müdürümüz Hayreddin Sincar başkanlığında sınıf başkan ve yardımcıları ile toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda başkan ve yardımcıların görevleri hatırlatıldı. Sınıf sorunları ve çözüm önerileri tartışıldı.

Ekm

5. Sınıf "My Town" ünitesi kapsamında yer tarif etme etkinliği gerçekleştirilmiştir. Ezgi Karahan hocamıza teşekkür ederiz.

Ekm

8. Sınıflara yönelik Gülşah Akdoğan Tan hocamız akıllı tahtadan yararlanarak kelime pekiştirme egzersizi yapmıştır.  Bu sayede öğrencilerimizde kelimelerin kalıcılığı artırılmıştır. Hocamıza teşekkür ederiz.

Ekm

Öğrencilerden Vedat Aydın hocamıza doğum günü sürprizi yapıldı.

Ekm

Can Burak Certel hocamızın yapmış olduğu sınavda ödüller sahiplerini buldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Öğrencilerimiz kan grubunu öğreniyor. Yapılan etkinlik için fen bilgisi öğretmenimiz Ferman Ermanoğlu'na teşekkür ederiz.

Ekm

Beden eğitimi dersinde öğrencilere parkur oluşturuldu. Öğrenciler arasında eğlenceli bir yarışma gerçekleştirildi. Beden eğitimi hocamıza teşekkür ederiz.

Ekm

5. Sınıf öğrencilerimiz mikroskobik canlıları inceledi. Fen bilgisi öğretmenimiz Tutku Yalçınkaya hocamıza teşekkür ederiz.