MARDİN / ARTUKLU - Anafartalar Ortaokulu

Şbt

Öğrencilerimize mahallemizin imamı tarafından ezan, sala ve ilahi okumada hakkında bilgilendirme yapılmdı.

Şbt

Okulumuz Türkçe öğretmeleri Metin Aydın ve Can Burak Certel Türkçe dersini birlikte sundular.

Şbt

Okulumuz medeniyetimizi yansıtan şiirler ile süslendi.

Ock

Öğrencilerimizin devam-devamsızlık, başarı-başarısızlık durumları Danışma kurulunda görüşüp bununla ilgili atılacak adımları karara bağladık..

AİLE ZİYARETLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ

Ock

Geleneksel sanatlarımızdan ebru sanatı tanıtıldı. emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Değer katmak ve örnek kılmak adına, akademik ,sosyal ve sportif alanlarda başarı elde öğrencilerimiz için dönem sonunda ödül töreni düzenledik. öğrencilerimizi tebrik ediyoruz

Ock

Okulumuzda medeniyetimizi inşa eden büyük İslam alimlerini tanıyoruz etkinliği yapılmıştır.

Ara

OKULUMUZDA TARTIŞARAK ANLAŞIYORUZ ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA MÜNAZARA ÇALIŞMASI YAPILDI. ETKİNLİK SONRASINDA KAZANAN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL VERİLDİ. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

ÖĞRENCİLERİN SEVİYELERİNİ VE KAZANIMLARINI ÖLÇMEYE YÖNELİK OKULUMUZDA DENEME SINAVI YAPILDI. YAPILAN DENEME SINAVI SONUÇLARI ÖĞRETMENLERCE DEĞERLENDİRİLDİ. BAŞARILAR ÖDÜLLENDİRİLİP EKSİKLER İLE İLGİLİ VELİ GÖRÜŞMELERİ VE ÖĞRENCİ GÖRÜŞMELERİ YAPILDI.

Ara

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN GELEN POLİS ARKADAŞLAR, MİLLİ BİRLİK VE BÜTÜNLÜĞÜMÜZÜ TEHDİT EDEN UNSURLARA KARŞI ÖĞRENCİLERİ BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMASI YAPTILAR. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

ENSAR İMAM HATİP ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİK. OKUL İDARESİ VE ÖĞRETMENLERLE YAPTIĞIMIZ ZİYARETTE ÇOK GÜZEL KARŞILANDIK. SINIFLARI DOLAŞIP OKUL İDARESİ VE ÖĞRETMENLERLE GÖRÜŞTÜK. BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK. OKULUN İMKANLARI HAKKINDA BİLGİ ALDIK. ENSAR İMAM HATİP ORTAOKULU İDARECİ VE ÖĞRETMENLERİNE GÖSTERDİKLERİ MİSAFİRPERVERLİKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

OKULUMUZDA BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ. YARIŞMA 4 ÖĞRENCİDEN OLUŞAN 6 GRUP ŞEKLİNDE YAPILDI. ÖĞRENCİLERE YÖNELTİLEN 20 SORU SONUCUNDA KENDİLERİNE GECE MAVİSİ İSMİNİ VEREN ÖĞRENCİLERİMİZ 150 PUAN ALARAK BİRİCİ OLDU. BİRİNCİ OLAN GRUBUN ÖĞRENCİLERİ OKUL MÜDÜRÜ HAYRETTİN SİNCAR İLE BİRLİKTE AYLA FİLMİNİ İZLEMEYE GÖTÜRÜLDÜ. ÖĞRENCİLERİMİZİ BAŞARILARINDAN DOLAYI TEBRİK EDİYOR YARIŞMADA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ara

OKULUMUZDA MUSİKİ KOROSU OLUŞTURULDU. ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

Okulumuzda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Tuba YUTAZ´ın hazırlamış olduğu Mevlid Kandili Programı yapılmıştır. Bu programdaçeşitli etkinlikler yapılmıştır. Emeği geçen tüm  öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.