Ekm

Okulumuz Meslek Tanıtım Projesi kapsamında Ekim ayı meslek tanıtımı için Mardin Devlet hastanesi Klinik Psikoloğu M.Ali EROL 30/10/2018 Salı günü okulumuz öğrencilerine mesleğini taıtıcı seminer verdi.Başta Klinik Psikolog M.Ali EROL´a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda öğretmen, öğrenci, veli ve diğer okul çalışanlarının görüş ve önerilerini almak için dilek kutusu oluşturuldu.

Ekm

OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİN MESLEKLERİ DAHA İYİ TANIMASI İÇİN HER AY FARKLI MESLEKLERDE TANITIM VE ETKİNLİKLER GERÇEKLEŞTİRİLECEK. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

İmam Hatip okullarının kuruluşuna yönelik program yapıldı. öğrenciler şiirler okudu. Din kültürü öğretmenleri Tuba YUTAZ ve Vedat AYDIN erbane çaldı. öğrenciler erbane eşliğinde ilahi söylediler. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz öğretmenleri kitap okuma etkinliği yaptı. Bitirilen kitaplar ile ilgili tartışmalar yapıldı. Öğretmenlerimiz aynı zamanda harita okumaları da gerçekleştirdi. Öğretmenlik mesleğinin vazgeçilmezlerden olan sevgi, şefkat, merhamet, saygı, azim, kararlılık, sabır, sebat ve fedakârlık değerleri ve kavramları üzerine konferans gerçekleştirilir.

May

öğrencilerimizle beraber evlerini ziyaret ettik, bazı velilerimizi de okula davet ettik. velilerimizi daha yakından tanıma fırsatı bulduk. velilerimiz ve öğrencilerimiz mutlu oldular. velilerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ BERABER TERAVİH NAMAZINA GİTTİLER. ÖĞRENCİLERİMİZ TERAVİH NAMAZINDA HİSSETTİKLE DUYGULARI SINIFTA ARKADAŞLARIYLA PAYLAŞTILAR. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.

May

OKULUMUZ ÖĞRNCİLERİNE MARDİNDE YAPILACAK OLAN YAZ ETKİNLİKLER HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ. KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN ÖĞRENCİLERE YARDIMCI OLUNDU. ÖĞRENCİLERİMİZİN İLGİSİ YOĞUNDU.

May

OKULUMUZDA SINIFLAR ARASI FUTBOL VE HENTBOL YARIŞMALARI DÜZENLENDİ. YARIŞMALARDA ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ KONUŞTURDULAR. BİRİNCİ OLAN TAKIMLARA KUPALARI VERİLDİ. DİĞER TAKIMLARA DA ÇEŞİTŞİ ÖDÜLLER VERİLDİ. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

Okulumuz öğretmeleri kendi branşlarında öğrencilerimize bilim panel sunumu yaptılar.

May

Okulumuzdaki dilek kutusu açıldı, istek ve öneriler komisyon tarafından değerlendirildi.

May

Okulumuz da Tübitak Bilim Fuarı yaplıdı.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Tuğba YUTAZ yüksel lisans eğitimine devam etmektedir. Öğrencilerimizle yüksek lisans ve doktora eğitimleri hakkında bir söyleşi yaparak öğrencilerimiz bu konular hakkında bilgilendirdiler.

Nis

Okul müdürümüz Hareddin Sincar sınıfları ziyaret etti.

Nis

OKULUMUZ VİZYONUNIU VE MİSYONUNU YANSITAN BİR PANO HAZIRLANDI. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.